High Premium PURE linija

Ekskluzivna hrana za pse svih starosnih skupina osjetljive na hranu

Meradog linija HIGH PREMIUM pure posebna je linija za pse osjetljive na hranu te one koji traže hranu posebnog okusa i probavljivosti. Linija je fokusirana isključivo na jednu vrstu mesa ili ribe i jednu vrstu ugljikohidrata.

Pravilna prehrana pasa osjetljivih na hranu

Psi svih starosnih skupina, od štenaca do starijih, osjetljivi na hranu uživat će u ovome:

Meradog pure je ukusan i lako probavljiv recept koji je mjera predstrožnosti protiv alergija na hranu jer je ta linija načinjena samo od visokokvalitetnih mesnih/ribljih izvora i jednog izvora ugljikohidrata. Iz tog razloga ne rabimo ništa osim riže ili mjesni krumpir (u linijama bez žitarica). Također, linija pure sadrži i kolostrum, najsnažniju prirodnu zaštitu imunosnog sustava.

S kolostrumom, prirodnom zaštitom imuniteta

Što je to točno “kolostrum”?

Mljez (kolostrum ili grušalina) je posebice hranjivo mlijeko sisavaca koje je mladima dostupno u vimenu odmah nakon okota i to maksimalno pet dana. Goveđi kolostrum koji mi rabimo ima poseban značaj jer preživači imaju ono što se naziva posteljična brana što znači da, za razliku od ljudi, one ne otpuštaju imunosne tvari kroz posteljicu. Mljez je stoga ključan za preživljavanje tek okoćene teladi. Taj kolostrum sadrži imunosne tvari (antitijela) u koncentraciji do 40 puta većoj od one u ljudskoj krvi.

Dostupni proizvodi: