Pet zvjezdica za četiri šape

Pravilan način prehrane psa – tvrtki MERA Tiernahrung GmbH iz Kevelaera na Donjoj Rajni to je cilj i obveza.

Više od 60 godina, njemačka tvrtka u vlasništvu obitelji stiče iskustvo u proizvodnji visokokvalitetne hrane za kućne ljubimce. Tvrtka ima ultrasuvremena proizvodna postrojenja i među vodećim je proizvođačima vrhunske hrane za pse i mačke. Sva proizvodnja udovoljava najvišim standardima u prehrambenoj industriji.

Kako bi to ispunili, cjelokupni proizvodni proces udovoljava najstrožim svjetskim standardima kvalitete i redovito se provjerava i certificira od strane neovisnih ustanova.

Visokokvalitetni sirovi materijali podložni su opsežnim provjeravama kvalitete nakon isporuke te udovoljavaju propisima o sljedivosti od završnog proizvoda do opskrbljivača sirovim materijalom. To jamči sigurnost i ljudima i životinjama.

Meradog vašem psu jamči iznimnu MERA kvalitetu u svakom stadiju njegova života jer rabimo sirove materijale isključivo iz zdravih životinja čije je meso namijenjeno za ljudsku konzumaciju te ga redovito nadgledaju i odobravaju službeni veterinari.

Za dug život psa

Ovo načelo u potpunosti opisuje Meradog filozoiju. Više od 60 godina Meradog je sinonim za kvalitetnu prehranu vašeg psa u bilo kojem njegovu stadiju života.

Psi ispunjavaju naše živote, oni su odani partneri, prijatelji i naši pomagači te zaslužuju posebnu njegu i potporu. Meradog proizvodi doprinose kvalitetnoj prehrani.

Svi Meradog proizvodi zadovoljavaju rastuće potrebe vašeg psa i naglašavaju visoku razinu kvalitete.

Inovativna hrana razvijena je i testirana od strane stručnih nutricionista te predstavlja spoj sastojaka visoke kvalitete s prirodnim sastojcima koji zadovoljavaju posebne prehrambene potrebe vašeg pasa u raznim fazama njihova života.

Meradog na temelju toga pruža sveobuhvatan i raznolik program suhe hrane za sve faze života – od najranije do najstarije dobi. Meradog asortiman obuhvaća punu ishranu (serije High premium i Premium), grickalice i kekse za pse koji su proizvedeni u vlastitim pekarnicama. U ovoj brošuri pronaći ćete podroban opis svih proizvoda i linija unutar tih proizvoda.


MERA Tiernahrung GmbH
Industriestraße 16
D-47623 Kevelaer
Tel: +49 (0) 28 32 - 9381 - 0
Mail: info@meradog.com
www.meradog.com